Onze klas

Onze klas
5B is SUPER OK!!!

dinsdag 5 oktober 2010

Hallo,


Het nieuwe schooljaar is weer begonnen dus krijgen we opnieuw les. Er zijn ook een paar nieuwe dingen zoals: Frans, geschiedenis en zo voort
Het is een geheim maar juf is een beetje gek is (onze gekke juf is juf Siska).

We hebben allemaal andere taken zoals: post rondbrengen, uitdelen en ophalen, zorgen voor orde en netheid in de klas en in de gang en speelmateriaal sorteren en zo voort.


We hebben al enkele knutselwerkjes gemaakt en taal en niet te vergeten: wiskunde (volgens mij het beste wat er is) maar er zijn ook nog andere dingen die leuk zijn.

We hebben in de godsdienstles koffers gemaakt. Daarin mochten we schrijven wat ons gelukkig maakt, bijvoorbeeld: vrienden, hond, mama en papa, zus, broer, kat, vogels, school(J) en zo voort.

We leren nu in wero over de tijden bijv. de oudste tijden, dan de tijd van de Grieken en de Romeinen, de tijd van de Burchten en Steden, de tijd van de Vorsten en ontdekkingen. Later komt ook nog de tijd van de Volkeren en tenslotte ook nog onze eigen tijd.

We zitten met 13 in de klas, zowel meisjes als jongens wie zit er allemaal in onze klas?

Dit is het antwoord op uw vraag dit zijn de meisjes: Astrid, Chadia, Eline, Perle, Paulien en nu nog de jongens: Colin, Wiltord, Gautier, Axel, Michiel en Leon.


             Zo dit was het tot de volgende keer dan maar weerJ
                Au revoir, bye bye, doei, paka, daaag

Groetjes, Leon

Geen opmerkingen:

Een reactie posten